Actueel

Actueel.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en de ontwikkelingen bij One Stop Mobile.

De nieuwe Galaxy S24 Serie!

Stap binnen in de boeiende wereld van Galaxy AI op je mobiel. Met de introductie van de Galaxy S24 serie gaan de deuren open. Lees hier alle ins en outs over deze nieuwe S-lijn!

Lees verder

Galaxy s24

Ontdek de nieuwe GaN-laders van Mobiparts!

Efficiënte stroomlevering, compacte behuizing en multi-device ondersteuning in 3 oplaadoplossingen in 1. Ontdek de toekomst van opladen met de Moibpart GaN opladers: 35W, 45W en 65W.

Lees verder

2023 Mobiparts Ganchargers4

Glas d'rop met Mobiparts nieuwe screenprotectors.

Mobiparts komt met een aantal nieuwe glasbescherming: Recycled Tempered Glass, Privacy Glass en de Camera Lens Protector. Behoud je stralende scherm en luxe camera lenzen met behulp van onze screenprotectie!

Lees verder

2023 Mobiparts Screentproctor4 (1)

De nieuwe Galaxy S23 Serie!

De nieuwe S23 lijn is gelanceerd. Is dit een vernieuwde versie van de S22 of springt de S23 er met kop en schouders boven uit? Lees hier alle ins en outs over deze nieuwe S-lijn!

Lees verder

Actueel Banner S23

One Stop Mobile is nu ook actief op Instagram!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje binnen de muren van ons bedrijf en wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties en releases! 

Lees verder

Actueel Insta

4Smarts laadoplossingen voor thuis en onderweg.

Met 4Smarts kun je jouw smartphone, smartwatch, AirPods, tablet of laptop snel, veilig en efficiënt opladen. Nu leverbaar bij One Stop Mobile: 4Smarts laadoplossingen voor thuis en onderweg.

Lees verder

Headerbeeld 4Smarts

De beste folie oplossing exclusief bij One Stop Mobile!

Met de apparatuur en folies van ClearPlex kies je voor de beste oplossing in op maat gemaakte beschermfolies voor alle mogelijke toestellen en smartwatches.

Lees verder

2021 06 Header Clearplex

Ontdek OPPO en accessoires!

OPPO smartphones hebben een stijlvol ontwerp, goede prestaties en een aantrekkelijke prijs. Bestel deze toestellen én accessoires nu ook bij ons!

Lees verder

Oppo A54S

Accessoires voor de nieuwste iPhones nu al te reserveren.

"Wordt het de iPhone 13 of de iPhone 12S?" "Wanneer is het Apple Event waarin de nieuwe toestellen onthuld worden?" "Wanneer worden de toestellen leverbaar?" Er is nog veel onzeker over de nieuwe iPhones maar zeker is dat wij al een heleboel accessoires op voorraad hebben liggen!

Lees verder

Mobiparts iPhone13_2

Decoded: luxe, lederen producten nu in ons portfolio!

Met het toevoegen van het luxe merk Decoded aan ons merkportfolio bieden wij ook een passend antwoord op de vraag naar luxe, hoogwaardige lederen cases met een super design en afwerking.

Lees verder

2021-08-09 Decoded banner

Mobiparts presenteert: Comfort Fit Sport Belt.

Nu uit voorraad leverbaar: de super functionele en comfortabele Mobiparts Sport Belt, hét alternatief voor wie liever geen sport armband draagt of net iets meer mee wil nemen.

Lees verder

2021 06 Header Mobiparts

Happy Plugs Zen: meditatie voor de oren.

De gloednieuwe Happy Plugs Air 1 Zen ziet er niet alleen prachtig uit, hij biedt een geweldige geluidservaring, uitmuntende gesprekskwaliteit en is voorzien van een speciale antibacteriële coating.

Lees verder

Zen

Bone: eenvoudige en veilige fietshouders.

Het merk Bone Collection maakt het eenvoudiger dan ooit om de smartphone mee te nemen op een mooie fiets- of mountainbiketocht. Nu leverbaar bij One Stop Mobile: Bone Collection fietsaccessoires!

Lees verder

Nieuws-BoneCollection

Burga: fashion cases nu verkrijgbaar!

Wij hebben de exclusieve distributie voor de Benelux voor deze stijlvolle maar toch ook beschermende cases. Burga is een onderscheidend merk met unieke telefoonhoesjes die de telefoon stijlvol en beschermd houden. Brede beschikbaarheid in modellen en een perfecte afwerking maken dit de ultieme fashion cases voor elk assortiment.

Lees verder

2021-05-18 Burga1

Cygnett: premium laadoplossingen.

Het assortiment van Cygnett biedt kwaliteit, power en altijd de juiste laadoplossing voor ieder moment: van krachtige powerbanks en draadloze opladers tot laadoplossingen voor in de auto.

Lees verder

2021 06 Header Cygnett

Nudient & One Stop Mobile.

We zijn ontzettend blij om de slanke, premium cases van het prachtige merk Nudient toe te kunnen voegen aan ons assortiment!

Lees verder

2021-05-Nudient

Wil je niets missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Abonneren