Update 09-06-2020:
Voor iedereen die de afgelopen weken een Rode Kruis telefoonhoesje heeft aangeschaft: BEDANKT!
De opbrengst van deze hoesjes met de opbeurende teksten Stay Strong, Stay Positive en Hart voor de Zorg is geheel voor het Rode Kruis. Wij hebben dan ook een mooi bedrag kunnen doneren ten behoeve van de strijd tegen corona!
 Steun het Rode Kruis in de strijd tegen corona:
In deze vreemde en moeilijke periode zien we ook in veel gevallen het beste in mensen naar boven komen. Mensen die de helpende hand bieden aan zij die het nodig hebben, spontaan acties opzetten, spullen inzamelen en/of ter beschikking stellen: hartverwarmend. Om over onze helden in de zorg nog maar te zwijgen, een diepe buiging en onuitsprekelijk veel respect voor hen die zich dag en nacht inspannen!

Ook wij willen graag ons steentje bijdragen om al deze mensen te kunnen ondersteunen. Waar zijn wij goed in? Telefoonhoesjes! Daarom: 3 speciale hoesjes voor de meeste smartphones met pakkende en opbeurende teksten voor dit moment: Stay Strong, Stay Positive en Hart voor de Zorg.

De gehele opbrengst van deze drie hoesjes gaat naar het Rode Kruis, vanaf daar kan het ingezet worden waar het het hardste nodig is. Het Rode Kruis biedt hulpverlening in de vorm van het ondersteunen van GGD’s en ziekenhuizen, het centraal inzamelen van beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen en het bieden van een luisterend oor met de Rode Kruis Hulplijn.

Dus bestel één of meerdere van deze speciale hoesjes: ze zien er goed uit, beschermen je telefoon én het allerbelangrijkste; je steunt onze mensen in de zorg in de strijd tegen dit vreselijke virus.

Bestellen kan hier:

Heeft u interesse om de hoesjes in een grotere oplage af te nemen? Neem dan contact op met onze binnendienst via telefoonnummer 0315-270300 of stuur een mailtje naar sales@onestopmobile.nl. Let wel: dit is geen commerciële actie, deze hoesjes dienen dan ook niet doorverkocht te worden.