One Stop Mobile & SoSkild slaan de handen in één!
We zijn verheugd om te kunnen melden dat One Stop Mobile & SoSkild een mooie samenwerking zijn aangegaan!

Vanwege onvoldoende beschikbaarheid op de producten van Tech21 hebben wij besloten om deze samenwerking te beëindigen. Uiteraard hebben wij met het u welbekende Speck een meer dan goed alternatief in huis. Daarnaast zijn we erg blij om SoSkild in ons assortiment te kunnen verwelkomen!

Beide merken hebben een brede line-up en goede beschikbaarheid. Naast cases biedt SoSkild ook een lijn met extra stevige braided kabels aan. Dit stelt ons in staat om samen met u een perfect concept voor uw winkel of een passend voorstel voor uw B2B klanten te creëren. Daarnaast zijn de dealermarges erg aantrekkelijk wat zorgt voor een uitstekend rendement!

De producten van SoSkild zullen vanaf medio volgende week bij ons beschikbaar zijn, plaats uw bestelling nu alvast via onze webshop. Uiteraard staan onze binnen- en buitendienst accountmanagers bij vragen voor u klaar.

Bescherming op basis van structuur 
Beschermcases van SoSkild halen hun bescherming uit een structuur die in de randen van de case is verwerkt. De zigzagstructuur en piramidestructuur in de hoeken zijn gebaseerd op de sterke eigenschappen van de driehoek. Deze vorm wordt al duizenden jaren gebruikt als bouwstructuur in bijvoorbeeld de Egyptische piramides maar ook in hedendaagse architectuur zoals de Eiffeltoren, het Louvre en Golden Gate Bridge.

Getest en gecertificeerd door TÜV Nord
Samen met het onafhankelijke testinstituut TÜV Nord heeft SoSkild gekeken naar het breken van een val en het absorberen van schokken door de randen van de case. Dit heeft geresulteerd in gecertificeerde TÜV bescherming voor de Absorb 2.0, Defend en Defect 2.0 Case.